Cultureel Café met echte mensen en een paar bosduvels

Op donderdag, 1 december is er weer een Cultureel Café in café Loburg. Inlopen met muziek van Anna Kluen vanaf 20.15 uur en aanvang 20.30 uur. De toegang is zoals altijd gratis.

Nu de dagen almaar korten worden en ook  de stoomboot van Sinterklaas is gezonken, kan Wageningen wel wat vrolijkheid gebruiken. Daarom een extra vrolijk programma deze editie van het Cultureel Café. Je wordt zoals gebruikelijk verwelkomd door Anna met haar prachtige gitaarspel en daarna vrolijk opgevangen door stadsdichter Ellen van der Kolk. 

Daarna bezet Theatergezelschap Kleun zonder broek aan het podium met eigen liedjes, omlijst door een bijzonder verhaal. De drie artiesten vonden elkaar lang geleden bij een improvisatieclub, dus ervaring genoeg! Als één van de vaste columnisten is deze avond de beurt aan Leo Klep. Altijd scherp en licht ironisch deelt hij met ons zijn mening over Wageningen en het stadsbestuur.

Heb je wel eens een echt mens willen ontmoeten? Dan is dit je kans! Er staan er maar liefst drie op het podium en zij trakteren op een bijdrage die het midden houdt tussen spoken word, elektro-akoestische soundscapes en liedjes. De avond wordt vrolijk besloten door Tante Ans en de Bosduvels. Ken je hen nog van eerdere optredens, dan weet je dat het feest wordt. Meerstemmig zingen en spelen zij de sterren van de coverhemel. En gelukkig zijn de bosduvels volkomen ongevaarlijk.

Het volgende Cultureel Café is op donderdag 5 januari. 

Wanneer

  • Donderdag 1 december 2022 20.15 - 12.00 uur