Cultureel Café met Mexicaanse Kaas, maar dan anders

Op donderdag 2 februari is er weer een Cultureel Café in Café Loburg. De toegang is als gewoonlijk gratis.

Hermanus Artisticus is weer gestrikt om zijn virtuoze pianospel te laten horen bij de inloop. Ellen van der Kolk is niet meer weg te denken bij het Cultureel Café. Gelukkig maar want ze weet iedere keer te verrassen met haar poëzie. Innerfield brengt akoestische pop en folknummers met meerstemmige zang. Begeleiding op gitaar, ukelele en viool zorgt voor een sfeervolle uitvoering van bekende en minder bekende nummers zoals Motherland (Nathalie Merchant), Helplessly Hoping (Crosby, Stills & Nash), Oh Children (Nick Cave) As ge ooit (Gerard van Maasakkers).

Na een afwezigheid al weer een tijdje actief in het dichters netwerk van Wageningen. Onlangs meegedaan aan oa Lijntje Poëzie en Dodge dichters. In haar tienerjaren veel in bundels verschenen en de oeuvre prijs gewonnen van DoemaarDichtmaar. We hebben het hier over Bonnie Bengsch. Zij wil laten horen dat ze het dichten nog niet is verleerd. Daarna treedt Innerfield nogmaals op. Als columnist staat Simon Vink op het podium. 

Wie googelt op Mexicaanse kaas krijgt vast niet de band die vanavond optreedt: Cheeses of Mexico. Na een hiaat van een paar jaar zijn ze terug, hun streken nog niet verleerd. Ze brengen nieuwe en oude liedjes in een stijl waar nog geen definitie voor is gevonden. Het wordt waarschijnlijk vluchten of dansen.

Wanneer

  • Donderdag 2 februari 2023 om 20.30 uur