LENS Theatermakers speelt ‘Een bruid in de morgen’

De theatermakers van LENS spelen 'Een bruid in de morgen', gebaseerd op een toneelstuk van Hugo Claus. De voorstellingen zijn in Theater de Wilde Wereld.

Het is een verhaal over een gezin waarin de verhoudingen op scherp staan. Ruzies, verlangens, onschuld, fantasie, liefde en angst – alles komt langs in deze tragikomische toneeltekst. Een vader verlangend naar eeuwige roem werkend aan zijn concerto die nooit af komt, een moeder die verhardt de familie wil redden door zoon Thomas uit te huwelijken aan nicht Hilda, grauwe dochter Andrea die haar broertje Thomas zeer intiem lief heeft en tegen haar ouders ingaat, zoon Thomas die vol fantasie, poëzie, gekte en hormonen soms in een andere werkelijkheid leeft én lelijke maar rijke nicht Hilda met hysterische nood aan een man. 

LENS gebruikt het originele stuk van Hugo Claus  als inspiratie om vrij mee spelen. Bij LENS staat de liefhebber van theatermaken centraal. Docenten en regisseurs van LENS richten zich op begeleiden van amateurspelers van een artistiek idee naar voorstelling. 

Wanneer

  • Zondag 29 januari 2023 om 16.00 uur
  • Vrijdag 3 februari 2023 om 20.30 uur
  • Zondag 5 februari 2023 om 16.00 uur
  • Zaterdag 11 februari 2023 om 15.00 uur
  • Zaterdag 11 februari 2023 om 20.30 uur