Lijntje Poëzie

Contact

Adres:
Thuis Wageningen
Stationsstraat 32
6701 AM Wageningen
Plan je route

Het is tijd voor de derde editie van Lijntje Poëzie, met opnieuw veel lokale dichters. Ze zitten vanaf maandag 23 januari met de telefoon in de hand klaar om je te bellen, als aanloop naar Poëzieweek 2023.

De dichters lezen één of enkele gedichten voor. Ontroerende, komische, vrolijke en wonderlijke gedichten. Een extra verrassing is dat je van te voren niet weet welke dichter je aan de lijn krijgt. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen wordt er naast het Nederlands ook voorgelezen in andere talen. Er wordt onder andere ook voorgelezen in het Engels, Hindi, Spaans, Perzisch en Papiamento. Je kan bij het aanmelden aangeven in welke taal de dichter voorleest.

Als je gebeld wilt worden kun je je op https://www.thuiswageningen.nl/lijntje-poezie/ inschrijven voor een tijdvak. De dichters bellen je dan eenmalig van 23 t/m 31 januari tussen 19.00 en 21.00 uur. Op woensdag 1 februari wordt Lijntje Poëzie feestelijk afgesloten met een poëzienacht bij Thuis Wageningen. Deze begint om 22.00 uur en iedereen is van harte welkom!

Wanneer

  • Dagelijks t/m 1 februari 2023