Jubileumconcert Theater Tegendraads meets Freddie Mercury

Theater Tegendraads is een theatergroep met spelers met een verstandelijke beperking en bestaat dit jaar 5 jaar. Speciaal voor dit jubileum is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Theater Tegendraads en Theaterkantoor. Zij vieren het jubileum met een gezamenlijk concert in de Grote Kerk.

Je wordt ontvangen door de spelers van Tegendraads in een speciaal voorprogramma samen met pianist Bernd van den Bos. Met hem brengen ze een aantal nummers van Freddie Mercury aangevuld met hun eigen repertoire. Aansluitend kun je lekker onderuit en liggend op je eigen matje of matrasje genieten van de pianomuziek van Bernd van den Bos.

Pianist, liedjesschrijver en bandleider: Bernd van den Bos is het allemaal. Hij begeleidt artiesten als Brigitte Kaandorp, André van Duin, Simone Kleinsma en Jenny Arean. Verrast met spannende improvisaties en schrijft composities met een knipoog. Zijn speelstijl is lyrisch, zijn klank klassiek, zijn inspiratiebronnen divers – van Louis van Dijk tot Freddie Mercury. Muzikale verhalen vertellen die raken, dat is wat hij doet. Het liefst op gympen achter zijn vleugel.

Vergeet niet je eigen matje, matras of zitzak mee te nemen!

Wanneer

  • Vrijdag 27 oktober 2023 om 20.00 uur