Wageningen viert Kerst

Op vrijdagavond 16 december viert Wageningen Kerst! Tijdens het concert, in de Grote Kerk op de Markt, maken we een gezamenlijke reis vanuit het donker naar het licht. Het is een reis waarin verschillende kunstvormen en leeftijden samenkomen en waarin de verbondenheid in Wageningen centraal staat.

Vocaal Ensemble Vivavoce werkt samen met voormalig stadsdichter Ivanka de Ruijter, Groep 7 van Basisschool De Zwaneridder, de Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging (WSKOV) en organist en voorvechter van het Wageningse orgel Gonny van der Maten.

Het laagdrempelige programma bevat muziek, spoken word, samenzang en de schoolkinderen participeren onder leiding van Ivanka de Ruijter met eigen werk. Wageningen viert Kerst is een beleving voor het hele gezin!

Het concert wordt ondersteund door de Wageningse winkeliers en horeca (SOW) en is onderdeel van de kerstmarkt, die in dit weekend voor Kerst wordt gehouden. 

Kaarten: €10,00 en jongeren tot 16 jaar/CJP/Studenten: €5,00

Kaarten zijn online te koop, maar ook verkrijgbaar bij: Columbus koffie/thee/delicatessen, Junusstraat 27A, en Boekhandel De Beschte, Bergstraat 22.

Wanneer

  • Vrijdag 16 december 2022 19.30 - 21.00 uur