Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Nationaal Jeugd Jazz Orkest bij Jazz in Wageningen

Contact

Adres:
Impulse
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
Plan je route

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten en wordt ook wel het `Jong Oranje´ van de jazz genoemd. Het NJJO wordt eens in de twee jaar samengesteld uit Nederlands toptalent, startende professionals van maximaal 25 jaar oud. De orkestleden doorlopen een traject met muzikale coaching, workshops, tournee en nationale en internationale samenwerkingen zodat ze hun weg leren vinden naar een professionele toekomst.

Artistiek leider en van het NJJO is saxofonist, componist en bandleider Maarten Hogenhuis. Hij is onder meer lid van de powerjazzformatie BRUUT, speelt in duo samen met Jesse van Ruller en leidt zijn eigen trio.

Het NJJO speelt een grotendeels door Hogenhuis nieuw geschreven repertoire: een eclectische mix van Jazz, Rock en Afrobeat, waarbij hij inspiratie put uit actuele thema’s als klimaat en vrouwenrechten.

Kom kijken en genieten van deze grote groep enorm getalenteerde muzikanten op 23 juni in Impulse op de Campus van Wageningen University! Vraag je beste vriend mee en bestel direct je kaarten via www.jazzinwageningen.nl.