Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Oogstfeest Ommuurde Tuin

Contact

Adres:
Ommuurde Tuin
Kortenburg 16
6871 ND Renkum
Plan je route

Op zaterdag 24 september is er weer een Oogstfeest in de Ommuurde Tuin om de rijkdom van de oogst te vieren. Tijdens het Oogstfeest zijn er kraampjes bemand door verschillende voedselinitiatieven uit de omgeving; Urban Funghi, MergenMetz, DONScatering en Imkerij de Zuid.

Om 12.15 en 14.15 uur wordt een wandeling gemaakt naar de nieuwe graanopslag van Graangeluk, onder leiding van het Marcel van Silfhout. Zij staan daar samen met SlowFood Rijnzoet. Natuurlijk worden er ook door de tuinders om 11.00, 13.00 en 16.00 uur rondleidingen in de tuin gegeven.

Heb je altijd al willen weten hoe die lekker kimchi gemaakt wordt die op onze tuin tosti te vinden is, kom dan vooral even meedoen aan de mini-workshop van Giel Dons. Prangende vragen over bijen of het imkervak kunnen ook gesteld worden naast natuurlijk wat honing proeven en inslaan. Of wellicht wil je meer weten over de varkens van MergenMetz in Doorwerth.

Het terras en de winkel zijn open ten kinderen kunnen speuren in de tuin met de speurtocht GoedGemutst. Naast een speurtocht voor kinderen is er ook een spannende en informatieve tocht voor volwassenen in de tuin ontwikkeld door de lokale auteur Michael Kaptein uit Oosterbeek.