Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Papier Mâché: Theater in de Watertoren

Contact

Watertoren
Gen. Foulkesweg 106
6703 DS Wageningen
Plan je route

Een groep Wageningse kunstenaars, muzikanten en schrijvers hebben hun krachten gebundeld om gezamenlijk een culturele beleving te creëren in de monumentale watertoren op de Wageningse Berg.

De 30 meter hoge toren gelegen vlak naast het voormalige stadion van FC Wageningen vormt met zijn vijf etages dé locatie bij uitstek om een interdisciplinaire theater voorstelling te presenteren. Het idee is een aantal jaar geleden geboren bij kunstenaar /vormgever en regisseur Hermanus Artisticus. "Zou het niet fantastisch zijn als je een moment hebt om deze toren te beklimmen en tevens per segment een verhaal beleeft."

Het verhaal Papier Mâché is geschreven door dichter en schrijver Martijn Adelmund & Hermanus Artisticus. Dit duo creëerde meermaals interdisciplinair theater en snijden nu de watertoren aan om een voorstelling te presenteren die alle zintuigen zal prikkelen.

Per dag zijn er drie voorstellingen, per voorstelling is plek voor 15 bezoekers. Tijden en reserveren kan via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/papiermache