Wist je dat de gemeente Wageningen een ondernemersloket heeft? Het ondernemersloket is de schakel tussen het lokale bedrijfsleven en de gemeente. Bij dit loket kun je terecht met al je vragen en voor informatie over bestemmingsplannen, vergunningen, horeca & detailhandel, evenementen, bedrijfshuisvesting, beleid rondom parkeren, leges winkeltijden. Ook kun je vragen stellen ten aanzien van personeel, denk bijvoorbeeld aan subsidiemogelijkheden voor werkgevers. En voor alle andere vragen!

Het ondernemersloket kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis. Het ondernemersloket is actief voor bedrijven die al gevestigd zijn in Wageningen, en ook startende ondernemers.

Het ondernemersloket is te bereiken op tel. (0317) 49 27 08, of via ondernemersloket@wageningen.nl.

Zaken doen met de gemeente

U kunt bij het ondernemersloket terecht voor informatie over bestemmingsplannen, vergunningen, horeca & detailhandel, bedrijfshuisvesting, vestigingsfactoren en economisch beleid. Het ondernemersloket kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt u bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis.

De gemeente heeft haar inkoop- en aanbestedingsbeleid vastgelegd in het document Inkoop- en Aanbestedingsbeleid.  

Ondernemersplein 

De Rijksoverheid heeft alle informatiebronnen binnen de overheid met elkaar verbonden, zodat u direct en eenvoudig een goed antwoord krijgt op alle vragen aan de overheid. 

Het bedrijvenloket heeft zich bij het Ondernemersplein aangesloten, zie de website Ondernemersplein.

WerkgeversServicePunt 

Zoekt u personeel of heeft u vragen over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving? Neem dan contact op het WerkgeversServicepunt (WSP) regio FoodValley. Zij zijn het trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers.

Regelingen voor ondernemers tijdens de coronacrises

Kijk op onze pagina over ondernemen en het coronavirus

Snel je informatie beschikbaar door het Wageningse Ondernemersloket

Op zoek naar gemeentelijke informatie? Bij het ondernemersloket van de gemeente Wageningen helpen ze je graag! 

Mail het ondernemersloket