Lekker even naar de film? Dat kan in het Heerenstraat Theater of Filmhuis Movie W. Voor een avondje theater kun je terecht in theater Junushoff of kies voor de verborgen parel De Wilde Wereld. Ook in de Grote Kerk op de Markt zijn er af en toe verrassende concerten.

Heerenstraat Theater

De eyecatcher van de hoek Molenstraat-Heerenstraat is ons opvallend vormgegeven Theatercafé van het Heerenstraat Theater.

Meer informatie

Filmhuis Movie W

Altijd een belevenis een film bekijken bij Movie W. Ervaar de mooiste films en documentaires. 

Meer informatie

Grote Kerk

De Grote Kerk op de Markt in Wageningen is een multifunctioneel gebouw dat voor alle activiteiten is aan te passen. Een film, voorstelling of bijeenkomst? Alles kan! 

 

Meer informatie

Junushoff

Al bijna 140 jaar lang zijn stad en theater met elkaar verbonden. Artiesten hebben met hart en ziel het hooggeëerd publiek vermaakt, geboeid en geprikkeld. Generaties scholieren hebben zelf op de planken van de Grote Zaal gestaan terwijl ouders, opa's en oma's in de zaal trots toekeken.

Meer informatie

Theater de Wilde Wereld

Theater De Wilde Wereld is een klein theater in het centrum van Wageningen. Met een uitschuifbare tribune voor 50 mensen, de ideale plaats voor kleine toneelproducties.

Meer informatie

Sneak preview

In het Heerenstraat theater kun je regelmatig een "Sneak Preview"  bekijken. Laat je
verrassen! 

Kijk voor de tijden op de website van het theater via onderstaande link.

 

Naar de film