Cultureel Café

Op 7 maart is er weer een Cultureel Café in Café Loburg. Het programma begint om 20.30. Het publiek kan op elk moment in- en uitlopen en een drankje bestellen aan de bar.

Jazzpianist Jolan speelt terwijl het publiek bij binnenkomst een plekje zoekt. Op 25 januari werd Bob ter Haar gekozen tot nieuwe stadsdichter. Zijn liefde voor gedichten ontstond al op de basisschool. Hij vindt rijm een belangrijk onderdeel van de taal en dat geeft sturing aan het verhaal. Het Cultureel Café heel blij dat hij  op het podium staat om zijn poëzie te laten horen.

 Janse Heijn doet de bezoekers weer versteld staan met zijn onnavolgbare goocheltrucs. Hij is sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met goochelen en is al heel wat jaren beroeps. Houd uw ogen goed open om te kunnen ontdekken hoe hij dat toch doet……lukt vast niet. Vanavond is de beurt aan columnist Leo Klep met zijn kijk op het nieuws. Singer-Songwriter Juliëtte Geuns laat haar repertoire horen wordt begeleid op de piano. Dit keer komt Oltplay de avond afsluiten. Een band met vijf muzikanten en zij spelen o.a. oldies uit de jaren 60, 70 en 80 maar ook recente songs.

Wanneer

  • Donderdag 7 maart 2024 om 20.30 uur