Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW), een collectief van alle bedrijven uit het centrum van Wageningen. Gezamenlijk zorgen de ondernemers voor een levendige binnenstad met een rijk aanbod aan winkels, horeca, uitgaansgelegenheden en overige dienstverlening. Uit het ondernemersfonds worden evenementen, projecten en activiteiten betaald zoals  Wageningen ruimt op, de Bevrijdingsbraderie, diverse festivals, buitenconcerten en themakoopzondagen, maar natuurlijk ook de Sinterklaasintocht en het verlichten van de stad met sfeerverlichting.

Het SOW zoekt naast het zelfstandig ontwikkelen van evenementen ook de verbinding met bestaande lokale evenementen.  We haken hier graag op in om elkaar te versterken en de activiteit nog succesvoller te maken.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over de SOW, haar activiteiten of hebt je plannen om je in Wageningen te vestigen, dan kun je contact opnemen met centrummanager Robert Frijlink. Hij is per mail bereikbaar via  info@wageningencentrum.nl en gaat graag met je in gesprek.

We zien je graag in Wageningen centrum.

We zien je graag in Wageningen

Wageningen is een bruisende stad waar altijd wat te doen is. Onze binnenstad is het middelpunt van veel activiteiten en evenementen. Als SOW werken we graag samen om een idee voor een activiteit handen en voeten te geven. Wil je meer weten over wat de SOW voor je kan betekenen? Neem dan contact op met onze centrummanager Robert Frijlink.

Mail naar de centrummanager