Oogstfeest Wagenings Wijngoed

Wagenings Wijngoed organiseert zondagmiddag 25 september het jaarlijkse oogstfeest. Proef de wijn met lekkere hapjes en bekijk de wijngaard van dichtbij. Je kunt meedoen met een rondleiding, een fles wijn winnen bij de wijnquiz, of gewoon genieten van de heerlijke plek. 

Je merkt het buiten al; het weer begint te veranderen. Het wordt eerder donker, de zomer glijdt langzaam weg ook al is de temperatuur nog best goed. Dat is voor het Wagenings Wijngoed de tijd om de druiven te oogsten. 2022 is een jaar van herstel na het natte en koude 2021. De oogst is dit jaar weer een stuk beter, maar nog niet terug op het oude peil. De planten hebben dit jaar vooral energie gestoken is het herstel van vitaliteit. De warme zomer heeft de druiven gelukkig goed gedaan. 

Niets houdt hen dan ook tegen om met een mooi feest te vieren; met een heel team vrijwilligers staan we voor je klaar. Naast Wageningse wijn kun je proeven van allerlei regionale lekkernijen: Bonbons van Bonbonvivant, sap van Otto Vloedgraven, honing van Imkerij de Dichterbij en lekkere hapjes van Vreemde Streken. Muziek is er van accordeonist Geert-Jan van der Burgt en de band @LynnCollective zorgen voor passende muziek.

Meer informatie en het programma op www.wageningswijngoed.nl.

Wanneer

  • Zondag 25 september 2022 14.00 - 18.00 uur