't Zuivelhoekje

Contact

Hoogstraat 92
6701 BZ Wageningen
Plan je route

Ons assortiment, bestaande uit zo'n 450 harde en zachte kaassoorten, is dan ook werkelijk uniek in Nederland.  Deskundigen vinden dat ook, want al meer dan 20 jaar behoort ons bedrijf bij de top van Nederland. In de landelijke competities 'Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland's, ‘Beste Boerenkaasspecialist’ en ‘Beste Buitenlandse Kaasspecialist’ behaalden we al zeventien keer een finaleplaats en mochten we alle eremetalen al meerdere malen in ontvangst nemen. In 2017 werden we zelfs uitgeroepen tot ‘Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland’. En met onze speciaal geselecteerde boerenkazen werden we bijvoorbeeld al twee keer uitgeroepen tot ‘Beste Boerenkaasspecialist’.

Kaas en een goed glas wijn gaan uitstekend samen. Dat is de reden dat wij een mooi, uitgebreid en op de kazen toegespitst wijnassortiment hebben. U treft bij ons een uitgebreide collectie kwaliteitswijnen aan. Van degelijke huiswijnen tot aan bijzondere fraaie wijnen uit de gerenommeerde wijngebieden. Tevens hebben wij een zeer fraaie collectie port. Ook onze overheerlijke versgebrande noten, patés, tapenade’s, oliën, olijven en nog tal van andere producten zijn het proberen waard.

Neem letterlijk de proef op de som en bezoek onze winkel waar u altijd iets lekkers kunt proeven! Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze prachtige winkel!

Peter en Lisette Wissing