Het Depot is een bezoek meer dan waard....Kunst, natuur, architectuur en de eerlijke keuken sluiten hier naadloos op elkaar aan. 

Beeldengalerij Het Depot is gevestigd in drie verschillende gebouwen in Wageningen, verbonden door twee prachtige tuinen: Arboretum De Dreijen en Arboretum Hinkeloord. Het eerste gebouw is de 19e-eeuwse Villa Hinkeloord aan de Generaal Foulkesweg 64. Aan de Arboretumlaan bevindt zich de hoofdlocatie en gebouw de Peppel. De drie locaties bieden een podium voor hedendaagse beeldhouwkunst en stellen daarbij de mens centraal. Van mensen en voor mensen. Het Depot is gratis toegankelijk. Meer info op www.hetdepot.nl.

Beleef de beelden in Het Depot

De collectie van Beeldengalerij Het Depot bestaat uit een unieke verzameling torsen en fragmenten van het menselijk lichaam. Extra leuk: de beelden mogen aangeraakt worden! In Villa Hinkeloord is een permanente tentoonstelling te zien van de beelden van Eja Siepman van den Berg. In de souterrainzaal zijn wisselende solotentoonstellingen te bekijken. In het hoofdgebouw is een gevarieerde collectie van veel verschillende beeldhouwers te zien. Tevens kunnen bezoekers hier genieten van de eerlijke keuken van het restaurant Linnaeus. In gebouw De Peppel is een oeuvre-collectie van Emile van der Kruk gehuisvest.

Of bezoek een andere unieke plek in Wageningen