Hoe leuk is dat! Wageningen heeft bezoek gehad van Marleen Brekelmans, Marleen is bekend als vrijetijdsdeskundige van Koffietijd en van de website Bijzonderplekje.nl.

 2 dagen heeft Marleen Wageningen en haar omgeving verkend en schreef er dit blog over. In dit blog staan ook de 5 tips die je niet mag missen als je een bezoek aan Wageningen brengt. En daar zijn wij het eigenlijk van harte mee eens!

Tip 1: Caffè Tola

Een beetje verstopt, maar wel op een heel leuk plekje in de stad. In een zijstraatje van de Markt vind je deze knusse espressobar met een terras waarop je je voor even in het buitenland waant. Voor een tussenstop met huisgemaakte vega(n) taartjes en tosti’s. (Kapelstraat 2a)

Meer informatie

Tip 2: Columbus koffie thee en kookwinkel

Zeg koffie, thee en chocolade en je weet dat je hier naar toe moet. Voor de lekkerste koffie van de stad, het mooie interieur en producten waarbij kwaliteit voorop staat. Kookboeken, olijfolie, taart… favoriet in Wageningen! (Junusstraat 27a)

Meer informatie

Tip 3: JOOS Conceptstore

Wonen, lifestyle en mode. Bij JOOS vind je prachtige cadeau’s en producten op het gebied van verzorging, stationary, sieraden, tafelen, koken en wonen. (Hoogstraat 6)

Meer informatie

Tip 4: Imagine

Kunst, boeken, design en koffie. Die koffie drink je het liefst in de verborgen tuin, een stadsoase! (Bergstraat 26)

Meer informatie

Tip 5: PROOST!

Borrelbar en loungeplek in een eeuwenoude stadsboerderij aan het 5 Mei Plein, met een prachtige binnentuin. Voor een zomerse cocktail of een proeverij van de Wageningse bieren die speciaal voor PROOST! gemaakt zijn. (5 Mei plein 13)

Meer informatie