Audiotour Eiwittransitie

1 uur

Wandel over de Wageningen campus als deel van de Wageningse identiteit en luister naar een grappige podcast over eiwittransitie. Speciaal voor niet-wetenschappers vanuit heel nederland die wel eens willen weten wat er op zo'n campus allemaal gebeurt.

Voor deze tour is het nodig om op je telefoon de Echoes app te downloaden.
Lees meer informatie over deze tour via deze link.

Dit ga je zien

Startpunt: Bornse Weilanden 9
Wageningen
Eindpunt: Bornse Weilanden 9
Wageningen

Beschrijving

Startpunt: Bornse Weilanden 9
Wageningen

Met deze audiotour, ofwel artist impression, laat klankkunstenaar Remco de Kluizenaar je bijna letterlijk in de wereld van de eiwittransitie stappen. Al luisterend en wandelend over de Wageningse campus krijg je unieke inkijkjes in de hoofden van WUR-wetenschappers en het eiwitonderzoek dat zij uitvoeren.

Zodra de audiotour start, begeef je je in een augmented reality. Voorbij fietsende studenten en witte jassen achter de ramen worden acteurs in jouw speurtocht naar de betekenis van de eiwittransitie, en de rol van Wageningen University & Research hierin.  

Op verschillende locaties op de campus hoor je fragmenten van interviews met wetenschappers, geluiden uit hun onderzoek en daarmee gecomponeerde muziek. Van hommels die melodietjes zoemen bij ritmisch rammelende lupine peulen, een muzikale impressie van de exponentiële groei van eendenkroos tot een techno duet tussen een droppeggiometer en een pipetteerrobot.

Eindpunt: Bornse Weilanden 9
Wageningen